We zijn tijdelijk gesloten

  • Specialist in Cabrio's
  • 1-2 dagen levertijd
  • Geen verzendkosten
  • Deskundige klantenservice

Altijd 14 dagen bedenktijd

Bij Cabriofactory zijn we blij met u als klant en willen we graag dat u ook blij met ons en onze producten bent. Daarom heeft u bij ons een zichttermijn van 14 dagen. Binnen die tijd mag je bestelde producten zonder opgaaf van reden terugsturen. We verzoeken u om het product in de originele verpakking te retourneren. Nadat wij het product in goede staat hebben ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug op het rekeningnummer dat bij ons bekend is.

Tijdens de zichttermijn mag u het product bekijken en proberen, zoals u dat ook in de winkel zou doen. Een product mag bekeken worden en mag in zekere mate in gebruik worden genomen, maar mag niet op de auto gemonteerd worden.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt voor consumenten, niet voor bedrijven.

Na het verstrijken van de zichttermijn

Als u uw product meer dan 14 dagen hebt en u niet tevreden bent, verzoeken we u om contact met ons op te nemen. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing, want het belangrijkste voor ons is dat u tevreden bent en blijft.

Garantie staat los van zichttermijn

Zaken die onder de garantie vallen, staan los van de zichttermijn. Als een product gebreken blijkt te hebben, dan lossen we dat direct voor u op. We hanteren dezelfde garantietermijn als de fabrieksgarantie, deze staat per product weergegeven op de productdetailpagina (doorgaans 2 jaar).

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met onze klantenservice via 0544 371974 of stuur een e-mail naar info@cabriofactory.nl

Maak kennis met het team

Dag in, dag uit staan wij klaar voor onze klanten. Of het nu gaat om scherp inkopen, deskundige informatie geven of het zorgvuldig inpakken van uw bestelling. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke benadering en willen dat onze klanten altijd tevreden zijn.