We zijn tijdelijk gesloten

  • Specialist in Cabrio's
  • 1-2 dagen levertijd
  • Geen verzendkosten
  • Deskundige klantenservice

Hoe kan ik bij Cabriofactory betalen?

Bij het afronden van de bestelling kun je uit een aantal betaalmogelijkheden kiezen. Betalen aan Cabriofactory gebeurt altijd via een beveiligde verbinding.

iDeal

De snelste en veiligste manier om je bestelling te betalen is via iDeal. Met iDeal kun je direct na de bestelling je betaling in orde maken via de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Zij zorgen ervoor dat de betaling direct bij ons binnen is. Hierdoor kunnen wij je bestelling vaak ook direct versturen.

Paypal

Wereldwijd de meeste gebruikte betaalmethode voor online betalingen. Paypal is snel, veilig en direct te koppelen aan bijvoorbeeld Visa of Mastercard.

Overschrijving/Vooruitbetaling

Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag van de bestelling zelf naar ons over te maken. Wij versturen je bestelling dan op het moment dat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Meestal duurt dit 1-2 werkdagen. Gebruik hiervoor het volgende rekeningnummer:

IBAN: NL63RABO0323540287 t.n.v. Tief-Tech BV
BIC: RABONL2U (voor overschrijvingen vanuit het buitenland)

Vermeld bij je overschrijving altijd je naam en ordernummer. Het ordernummer is terug te vinden in de bevestigingsmail van je bestelling.